Εμπειρία χρήσης Hondrogel

Η Έλενα, η οποία έχει προβλήματα με μια άρθρωση στο πόδι της, μοιράστηκε την εμπειρία της με τη χρήση της γέλης στο τεστ. Σύμφωνα με τη γυναίκα, βρήκε ένα φάρμακο που λειτούργησε καλύτερα σε σχέση με οποιοδήποτε γνωστό φάρμακο.

Η Έλενα από το Βίλνιους χρησιμοποίησε τζελ για τη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας του αντίχειρα

«Είχα επίπεδη πόδια όλη μου τη ζωή. Το πόδι μου είναι μεσαίου μεγέθους, αλλά μάλλον λεπτό και δεν έχει καμία κλίση. Η επιλογή των παπουτσιών είναι μια διαφορετική ιστορία για μένα, καθώς είναι δύσκολο να βρω καλά μοντέλα για το μέγεθός μου η πληρότητα των ποδιών μου Πρέπει να είμαι ικανοποιημένος με αυτό; Προσπαθώ να επιλέξω παπούτσια με πέλματα γιατί με τα επίπεδά μου πόδια είναι πολύ πιο άνετο να περπατάω σε αυτά, προσπαθώ να μην φοράω μοντέλα με επίπεδη σόλα, αλλά το παρατήρησα μόνο αυτό τώρα, αφού βιώσετε αρθρίτιδα από το μεγάλο δάκτυλο.

Η αρθρίτιδα του αντίχειρα εμφανίστηκε αφού φορούσε μπαλέτο

Κάποτε αγόρασα μπαλαρίνες. Όχι ότι μου άρεσαν πολύ, αλλά φαινόταν τέλεια με την casual φόρμα μου. Δεν σκέφτηκα να τοποθετήσω μια ειδική σόλα, αν και θα έπρεπε να ήταν πριν με τα πόδια μου. Τρέχω πολύ, έτσι τα προβλήματα δεν κράτησαν πολύ.

Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, το δάκτυλό μου άρχισε να πονάει. Δεν κατάλαβα τι συνέβαινε, περπατούσα όπως πριν, αλλά ένιωθα ότι ο πόνος συνεχίζει να χειροτερεύει. Τα πράγματα έγιναν λίγο καλύτερα μια από τις μέρες που έμεινα στο σπίτι, αλλά ήρθαν τις καθημερινές και έπρεπε να πάω στη δουλειά. Ολόκληρο το δάκτυλο ήταν απίστευτα επώδυνο και λίγο πρησμένο. Άρχισα να περνάω και πήγα στο γιατρό αμέσως μετά τη δουλειά.

Ο χειρουργός εξέτασε το δάχτυλό μου, ρώτησε για πιθανούς τραυματισμούς, είπα ότι δεν ήταν τίποτα. Τότε έδειξε το πόδι μου και τα παπούτσια στα οποία μπήκα. Είπε ότι θα μπορούσε να είναι μια λοίμωξη της άρθρωσης των δακτύλων των δακτύλων γιατί φοράω λάθος παπούτσια.

Μου έστειλε για ακτινογραφία και ναι, επιβεβαιώθηκε η αρθρίτιδα. Σε αυτήν την περίπτωση, το νοσοκομείο δεν έμεινε, ο γιατρός συμβούλεψε τη φυσιοθεραπεία, ορισμένα φάρμακα και λαϊκές θεραπείες όπως η θεραπεία ούρων.

Το Hondrogel μου φάνηκε ότι ήταν το πιο αξιόπιστο τζελ

Η Έλενα εφάρμοζε Hondrogel 2-3 φορές την ημέρα

Στο σπίτι άρχισα να μελετώ τα φάρμακα που μου συνταγογράφησε. Έχω ελέγξει όλους στο Διαδίκτυο και παρατήρησα το Hondrogel. Μου άρεσε που ο κατασκευαστής υποσχέθηκε ένα φαινόμενο ψύξης - αυτό ακριβώς χρειαζόμουν επειδή η άρθρωση του αντίχειρα ήταν πρησμένη και ζεστή σαν βραστό νερό.

Τα εμπορεύματα μου παραδόθηκαν την επόμενη μέρα μετά την παραγγελία στο ταχυδρομείο κοντά στο σπίτι. Στη συσκευασία διάβασα λεπτομερώς τον τρόπο χρήσης του προϊόντος, δεν υπήρχαν δυσκολίες στη χρήση του. Εφαρμόσαμε το ψυκτικό τζελ στην άρθρωση μου σε μια σακούλα τρεις φορές την ημέρα και το μασάζ απαλά.

Η ανακούφιση ήρθε αμέσως, αλλά τα αποτελέσματα ήταν βραχύβια στην αρχή. Μετά από δύο μέρες, η άρθρωσή μου αισθάνθηκε πολύ καλύτερα. Το πρήξιμο είχε εξαφανιστεί, το δάχτυλο δεν ήταν πλέον ζεστό, αλλά εξακολουθούσε να πονάει λίγο. Η αρθρίτιδα είχε εξαφανιστεί εντελώς μετά από 5 ημέρες. Χρησιμοποίησα το Hondrogel αρκετές φορές για να σταθεροποιήσω το αποτέλεσμα, αλλά δεν ήταν πλέον απαραίτητο, ένιωσα ότι η άρθρωση μου ήταν φυσιολογική.

Η αποκατάσταση του ιστού των αρθρώσεων και η ανακούφιση του πόνου με το Hondrogel Gel επιτυγχάνεται γρήγορα και εύκολα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούν άλλα φάρμακα, αλλά νομίζω ότι αυτό το τζελ είναι ένα από τα καλύτερα. Η μορφή απελευθέρωσης έχει ένα μεγάλο συν - μικρά σακουλάκια είναι πολύ βολικά στη μεταφορά. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία μυρωδιά, το τζελ απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρούς λεκέδες.

Συνιστώ το Hondrogel Gel σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Αυτή η θεραπεία σίγουρα θα βοηθήσει στην ανακούφιση από τον πόνο και το πρήξιμο και θα αποκαταστήσει τη λειτουργία των αρθρώσεων