Κριτικές Hondrogel

 • Elmaz
  Γνώρισα το τζελ Hondrogel όταν γύρισα το πόδι μου για πρώτη φορά. Είχα μια μετεγκατεστημένη άρθρωση και χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ανακάμψει. Ω, και βαριέμαι. Έδωσε πολλά χρήματα για αλοιφές και διαδικασίες. Από ό, τι αγόρασα, μόνο το Hondrogel με βοήθησε σημαντικά. Αφαιρεί το πρήξιμο και ανακουφίζει τον πόνο. Χάρη σε αυτήν την ισχυρή θεραπεία, η άρθρωση ανακάμπτει σταδιακά.
  Hondrogel
 • Mustafa
  Γνωρίζω το φάρμακο Hondrogel για μεγάλο χρονικό διάστημα, το φρόντισα ο ίδιος πριν από την έναρξη του χειμώνα. Περίμενα μια έκπτωση στο τζελ. Στην κρύα εποχή, οι αρθρώσεις μου πονάνε συχνά, πρέπει να χρησιμοποιώ αλοιφές. Το τζελ με βοηθά να απαλλαγώ από τον πόνο και το μασάζ που κάνω ενώ χρησιμοποιώ βελτιώνει την κινητικότητα της άρθρωσης. Ένα καλό εργαλείο και φθηνό.
  Hondrogel
 • Αναστασία
  Χρησιμοποιώ το Hondrogel για πόνο στην πλάτη. Έχω δοκιμάσει τόσο πολύ, δεν μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο. Ο πόνος ανακουφίζεται, μερικές εφαρμογές είναι αρκετές για να βελτιώσουν πραγματικά την κατάσταση. Η τσάντα είναι αρκετή για μένα για μία εφαρμογή. Χρησιμοποιώ το προϊόν το πρωί και πριν από το κρεβάτι. Το τζελ δεν μυρίζει άσχημα.
  Hondrogel
 • Xeyale
  Είμαι πολύ χαρούμενος που η μητέρα μου πρότεινε το Hondrogel. Είχα μυϊκό πόνο, δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά η μαμά μου χρησιμοποιεί τακτικά θεραπείες για πόνο στις αρθρώσεις και τους μυς. Είπε ότι στην περίπτωσή μου το Hondrogel θα βοηθήσει σε 2-3 ημέρες. Αποδείχθηκε αλήθεια! Τρεις μέρες αργότερα επέστρεψα στις τάξεις. Προτείνω!
  Hondrogel
 • Sabina
  Κατά την επιλογή μιας θεραπείας για τη θεραπεία των αρθρώσεων, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να εξετάσω τη σύνθεσή του. Μου άρεσε αμέσως το Hondrogel - περιέχει τόσο υαλουρονικό οξύ όσο και κολλαγόνο. Τα υπόλοιπα συστατικά είναι φυσικά, δεν ξέρω ακόμη αν έχουν κάποια χρήση. Αλλά οι υγιείς άνθρωποι χρειάζονται επίσης κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και λάδι καρχαρία για τις αρθρώσεις τους.
  Hondrogel
Εκτίμηση Hondrogel
4.4
12