Οδηγίες χρήσης Hondrogel

Φλεγμονή στις αρθρώσεις, επιδείνωση της κινητικότητας, πρήξιμο, πόνος είναι δυσάρεστα συμπτώματα που επηρεάζουν τον συνηθισμένο ρυθμό ενός ατόμου και δεν τους επιτρέπουν να ζήσουν μια ενεργή και ικανοποιητική ζωή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι απαραίτητη η χρήση κοινών ένδικα μέσα. Τα υψηλής ποιότητας φάρμακα μπορούν να απαλλαγούν γρήγορα από τον πόνο και να ομαλοποιήσουν την κατάσταση των αρθρώσεων.

Το τζελ ψύξης σε φακελάκι Hondrogel είναι ένα μέσο που βοηθά στην ανακούφιση του πόνου και, με τακτική χρήση, στην αποκατάσταση της υγείας των αρθρώσεων. Το τζελ μπορεί να βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις και να θεραπεύσει αρθρώσεις κάθε είδους.

Απλώστε το ψυκτικό τζελ στην προβληματική περιοχή 2-3 φορές την ημέρα

Σημειώσεις σχετικά με τη χρήση του προϊόντος

Το φάρμακο συνιστάται για την οστεοαρθρίτιδα, την αρθρίτιδα, τη ραδικίτιδα, την οστεοχόνδρωση, την ουρική αρθρίτιδα, την αρθρίτιδα, την θυλακίτιδα, την οστεοπόρωση, την ισχιαλγία, καθώς και τον πόνο στην πλάτη και την ένταση των μυών.

Οι ουσίες που περιέχονται στο Hondrogel είναι αποτελεσματικές σε φλεγμονώδεις και μη φλεγμονώδεις ασθένειες των αρθρώσεων καθώς και σε εκφυλιστικές, αυτοάνοσες και μολυσματικές μορφές νόσων. Το φάρμακο έχει ένα ευρύ φάσμα δράσης, το οποίο στοχεύει στην εξάλειψη της αιτίας και των συμπτωμάτων της νόσου. Η αποκατάσταση των ιστών των αρθρώσεων και η ανακούφιση του πόνου είναι το αποτέλεσμα της δράσης του φαρμάκου. Επαναφέρετε την ευημερία σας με το Hondrogel Gel!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο

Για να επιτύχει το προϊόν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το ακριβώς σύμφωνα με τις οδηγίες. Η μορφή απελευθέρωσης της γέλης είναι ένα φακελάκι. Μια συσκευασία περιέχει 10 φακελάκια των 5 γραμμαρίων το καθένα. Το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται 2-3 φορές την ημέρα σε καθαρό, στεγνό δέρμα. Εφαρμόστε την απαιτούμενη ποσότητα γέλης στην προβληματική περιοχή με ελαφρές κινήσεις μασάζ και περιμένετε να απορροφηθεί πλήρως. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε το τζελ.

Αντενδείξεις

Μην χρησιμοποιείτε το πήκτωμα εάν υπάρχει παραβίαση της ακεραιότητας του δέρματος ή εάν υπάρχει αλλεργική αντίδραση στο σημείο εφαρμογής. Το τζελ έχει τοπικό αποτέλεσμα και δεν επηρεάζει την κατάσταση του σώματος.

Προφυλάξεις

Αποφύγετε την επαφή της γέλης με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε αμέσως με νερό. Προστατέψτε το προϊόν από το άμεσο ηλιακό φως. Μην δίνετε το προϊόν σε παιδιά. Το Hondrogel Cooling Gel στην Κύπρο πωλείται στον επίσημο ιστότοπο. Μειωμένη τιμή. Η έκπτωση ισχύει στη χώρα σας.